OFTA SANNA SUNDH

Där står hon, och tar ut sin bok.
Hennes bok, den är så fin.
Hennes skåp, en gång öppet och fritt, nu stängt och dött, som en hyenas självförtroende.

Vi hade ingen filosofi idag. Det visste jag inte. Fördömt.
Så nu sitter jag här med Ludvig, det kunde ha varit värre.

Han sover tydligen inte lika mycket som en vanlig man. Jävla Ludvig.


en orakad lunchrast i balderland

Än en gång.
Ensam.
På lunchrasten.
I brist på annat att göra, trivslar jag mig själv med bloggandets flyktande skönheter.
Och så fabulerar jag ihop definitioner på ord.

Helgen - någorlunda händelserik, spenderades mestadels på mindervärdiga platser i vårt långa land (se: Burträsk, Bergsbyn) med diverse fasoner (se: fotboll, film, poker), och trots mitt orakade anlete trivdes jag ganska angenämt.

Dagen - Filosofi blev till lunch blev till lunchrast, mina försumbara förmågor att göra något överhuvudtaget lyser igenom, och så blev lunchrast till bloggande.

Kvällen -
1. Sälja kakor
2. Anmäla till Högskoleprovet
3. Äta middag
4. Träna
5. Något sorts plugg säkerligen

Livet - lol

Nu är sofia här.
Mitt liv är komplett igen.
Tack sofia.

ta och klipp dig, din långhårter jävel

Nejmen titta, jag har klippt mig! Se på fanken, det händer inte ofta.
Det blev kort, koncist och tydligen jobb-givande. Trots detta sitter luggen där den alltid suttit, och inte en gnutta till vänster.

Sen så har man ju svenska-tal imorgon, på en bok som jag inte läst. To kill a mockingbird, en jätte inom litteraturvärlden, och jag valde att läsa den på svenska. Det kan jämföras med att välja Oskar, 120kg och 164cm lång, med en lvl 85 Gnome Mage med endgame gear och chipssmulor i pannan (hur fick han dem där, jag vet inte) istället för att välja hans broder Petter, 75kg och 179cm lång, med sm-guld i tennis och som sägs vara en väldigt entusiastisk high-fivare, som tennispartner i en väldigt viktig kupp.

Pga. detta tänker jag istället bara läsa sammanfattningen på internet och på så sätt få G. Eller VG. Beroende på hur mycket jag faktiskt orkar arbeta ikväll. Förmodligen inte mycket. Kan man säga "Den är inte färdig" och hoppas på att någon annan har gjort klart den, så att man slipper? Eller är det osolidariskt. Förmodligen. Jag använder för många punkter. Tack och adjö Bloggjävel.

RSS 2.0